Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5654
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чатченко, О.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-25T10:27:46Z | - |
dc.date.available | 2022-08-25T10:27:46Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Чатченко О.Є. Процесний підхід до оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. С. 95-102. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5654 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто процесний підхід до оцінки попиту на продукцію (послуги) підприємств ресторанного господарства та один із основних його етапів - формування системи інформаційного забезпечення. Визначено основні принципи розробки (створення) інформаційної системи оцінки попиту на продукцію (послуги) підприємств ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | We consider the process approach to the assessment of demand for products (services) company restaurants and one of its main stages - forming information system. The basic principles of design (creation) of an information system estimates the demand for products (services) enterprises restaurants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | процесний підхід | uk_UA |
dc.subject | оцінка попиту | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | формування системи інформаційного забезпечення | uk_UA |
dc.subject | process approach | uk_UA |
dc.subject | demand assessment | uk_UA |
dc.subject | product | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | formation of the information support system | uk_UA |
dc.subject | процессный подход | uk_UA |
dc.subject | оценка спроса | uk_UA |
dc.subject | продукция | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.subject | формирование системы информационного обеспечения | uk_UA |
dc.title | Процесний підхід до оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1(17), Ч 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(2)__16.pdf | 315.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.