Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Н. И.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. Н.-
dc.date.accessioned2024-06-28T07:24:08Z-
dc.date.available2024-06-28T07:24:08Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПогожих Н. И., Одарченко Д. Н. Развитие научных основ повышения качества экспертизы замороженных пищевых продуктов. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 462-463.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55608-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРазвитие научных основ повышения качества экспертизы замороженных пищевых продуктовuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_462-463.pdf419.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.