Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55455
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стіборовський, С. Е. | - |
dc.contributor.author | Нефедов, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-27T08:31:46Z | - |
dc.date.available | 2024-06-27T08:31:46Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Стіборовський С. Е., Нефедов Ю. О. Використання комплексних харчових добавок у технологіях фаршів для заморожених напівфабрикатів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 220-222. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55455 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання комплексних харчових добавок у технологіях фаршів для заморожених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_220-222.pdf | 424.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.