Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55447
Title: | Використання наноструктурованих каротиноїдних та цитрусових рослинних кріопюре в технології сиркових десертів |
Authors: | Погарська, В. В. Глубокий, Д. О. Максимова, Н. П. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Погарська В. В., Глубокий Д. О., Максимова Н. П. Використання наноструктурованих каротиноїдних та цитрусових рослинних кріопюре в технології сиркових десертів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 204-205. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55447 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_204-205.pdf | 426.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.