Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5530
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПанов, А. О.-
dc.contributor.authorСкляр, Д. А.-
dc.date.accessioned2022-08-24T07:26:00Z-
dc.date.available2022-08-24T07:26:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПанов А. О., Скляр Д. А. Розробка системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва кисломолочного сиру. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 204 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2019. С. 94-96.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5530-
dc.description.abstractНаведено аналіз основних технологічних засобів виробництва кисломолочного сиру. Запропоновано напрямки удосконалення існуючих засобів виготовлення кисломолочного сир за рахунок розробки автоматизованої системи керування технологічним процесом.uk_UA
dc.description.abstractПриведен анализ основных технологических средств производства творога. Предложены направления совершенствования существующих средств производства кисломолочного сыра за счет разработки автоматизированной системы управления технологическим процессом.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the main technological means of production of cottage cheese are shown. The directions of improving the existing means of production of sour milk cheese through the development of an automated process control system are proposed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 204-
dc.titleРозробка системи автоматизованого керування технологічним процесом виробництва кисломолочного сируuk_UA
dc.title.alternativeРазработка системы автоматизированного управления технологическими процессами производства творогаuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a system of automated management of technological processes of production of cottage cheeseuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 204: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
39.pdf464.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.