Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55183
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гніцевич, В. А. | - |
dc.contributor.author | Сабіров, О. В. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-21T07:45:12Z | - |
dc.date.available | 2024-06-21T07:45:12Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Гніцевич В. А., Сабіров О. В., Кравченко Н. В. Оптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинників. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 63-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55183 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Оптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинників | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_63-64.pdf | 574.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.