Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55183
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorСабіров, О. В.-
dc.contributor.authorКравченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-06-21T07:45:12Z-
dc.date.available2024-06-21T07:45:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГніцевич В. А., Сабіров О. В., Кравченко Н. В. Оптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинників. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 63-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55183-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинниківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_63-64.pdf574.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.