Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55044
Назва: Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів
Автори: Дегтярьов, М. О.
Дегтярьов, І. М.
Богатирьова, А. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дегтярьов М. О., Дегтярьов І. М., Богатирьова А. М. Застосування бар’єрних технологій під час виробництва ковбасних виробів. Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи: збірник тез доповідей всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 23 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 151-152
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55044
Розташовується у зібраннях:Збірник тез Міжнародної науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів "Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи" - 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni pytan_vet_med_2023-151-152.pdf161.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.