Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКунденко, М. П.-
dc.contributor.authorКунденко, О. М.-
dc.contributor.authorКравченко, П. О.-
dc.date.accessioned2022-08-23T12:16:21Z-
dc.date.available2022-08-23T12:16:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКунденко М. П., Кунденко О. М., Кравченко П. О. Дослідження дії електромагнітних хвиль НВЧ в процесі пастеризації молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 204 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2019. С. 42-43.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5479-
dc.description.abstractПроведено аналіз існуючих способів впливу електромагнітних хвиль різної частоти на потік молока, з метою визначення ефективності дії електромагнітних хвиль НВЧ діапазону.uk_UA
dc.description.abstractПроведен анализ существующих способов воздействия электромагнитных волн различной частоты на поток молока, с целью определения эффективности действия электромагнитных волн СВЧ диапазона.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the existing methods of influence of electromagnetic waves of different frequency on the milk flow, in order to determine the efficiency of electromag netic waves of the microwave range.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 204-
dc.titleДослідження дії електромагнітних хвиль НВЧ в процесі пастеризації молокаuk_UA
dc.title.alternativeИсследование действия электромагнитных волн СВЧ в процессе пастеризации молокаuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the effect of electromagnetic waves of UHF in the milk pasteurization processuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 204: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.