Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54725
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-13T05:33:14Z | - |
dc.date.available | 2024-06-13T05:33:14Z | - |
dc.date.issued | 2003-10-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти. Патент України на винахід № 60525, МПК 7 A23L1/06. А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко. № 2002119096. Заяв. 15. 11. 2002. Опубл. 15. 10. 2003. Бюл. № 10. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54725 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва яблучно-виноградної пас ти, який передбачає підготовку рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що яблука та виноград миють, яблука очищують від насіннєвої камери, а виноград від гребеня, окремо один від одного подрібнюють на протиральній машині до пастоподібного стану, змішують у співвідношенні 7 3, вносять ксантан у КІЛЬКОСТІ 0,15% від маси пасти, гомогенізують, розфасовують та консервують. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДАТОХ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;60525 | - |
dc.title | Спосіб виробництва яблучно-виноградної пасти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.