Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53981
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАвтухов, А. К.-
dc.contributor.authorБабак, О. О.-
dc.date.accessioned2024-05-30T12:45:01Z-
dc.date.available2024-05-30T12:45:01Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationАвтухов А. К., Бабан О. О. Роль вакуумних насосів у виробництві подуктів харчування. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 109.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53981-
dc.description.abstractAmong the wide range of food products, a special place is occupied by products produced using vacuum pumps, especially dairy products and dried fruits.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleРоль вакуумних насосів у виробництві подуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-109.pdf110.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.