Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5392
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Л.М.-
dc.contributor.authorГерасимова, Н.С.-
dc.contributor.authorНестеренко, О.О.-
dc.date.accessioned2022-08-22T15:52:16Z-
dc.date.available2022-08-22T15:52:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЯнчева Л.М., Герасимова Н.С., Нестеренко О.О. Проектування системи внутрішнього аудиту підприємств готельного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 3-10.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5392-
dc.description.abstractРозроблено класифікацію видів аудиту, досліджено основні чинники попиту на послуги внутрішнього аудиту, розглянуто інформаційне забезпечення внутрішнього аудиту підприємств готельного господарства, проведено аналіз стану системи внутрішнього аудиту підприємств готельного господарства Харківського регіону.uk_UA
dc.description.abstractClassification of audit types is developed, basic factors of internal audit services needs is investigational, the information sourses of hotel enterprises internal audit economy is considered, the comparative state analysis of the economy of internal audit system of Kharkiv region hotel enterprises is conducted.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвнутрішній аудитuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectinternal audituk_UA
dc.subjectenterprisesuk_UA
dc.subjecthotel managementuk_UA
dc.subjectвнутренний аудитuk_UA
dc.subjectпредприятияuk_UA
dc.subjectгостиничное хозяйствоuk_UA
dc.titleПроектування системи внутрішнього аудиту підприємств готельного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2(18), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_2(1)__3.pdf427.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.