Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorПеревозник, Р. В.-
dc.contributor.authorГригоренко, А. О.-
dc.date.accessioned2024-05-30T07:46:04Z-
dc.date.available2024-05-30T07:46:04Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationШевченко А. О., Перевозник Р. В., Григоренко А. О. Особливості технологій виробництва продукції на основі молока. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53911-
dc.description.abstractFeatures of production technologies of products based on milk, which is a widely used product, are given. It is noted that milk is the main raw material for the production of pasteurized milk, cream, kefir, cheese, yogurt, etc. Considered the production of cream and sour milk cheese.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.titleОсобливості технологій виробництва проудукції на основі молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-82.pdf111.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.