Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53304
Title: Дослідження відповідності маркування картопляного крохмалю вітчизняних виробників, що реалізується на ринку міста Харкова
Other Titles: Исследование соответствия маркировки картофельного крахмала отечественных производителей, который реализуется на рынках города Харькова
Study of conformity of marking of potato starch of domestic manufacturers which is realized in the markets of Kharkiv city
Authors: Москалюк, Є. Ф.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколовська, О. О.
Keywords: маркування;упаковка;термін придатності;стандарт;маркировка;упаковка;срок годности;стандарт;marking;packaging;shelf-life;standard
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Москалюк Є. Ф. Дослідження відповідності маркування картопляного крохмалю вітчизняних виробників, що реалізується на ринку міста Харкова. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Соколовська О. О. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 341-350.
Abstract: Розглянуто питання необхідності безпечної упаковки та належного маркування. Досліджено вимоги до упаковки та маркування товарів, а саме картопляного крохмалю відповідно до ДСТУ 4286:2004. Згідно з цим нормативним документом було перевірено зразки картопляного крохмалю з метою підтвердження правильності його маркування, значення необхідних складових та знаходження неприпустимих помилок.
Рассмотрен вопрос необходимости безопасной упаковки и надлежащей маркировки. Изучены требования к упаковке и маркировке товаров, в частности картофельного крахмала, согласно ДСТУ 4286:2004. Согласно этому нормативному документу были проверены образцы крахмала с целью подтверждения правильности их маркировки, определения необходимых компонентов и выявления недопустимых ошибок.
Considered the wide issue of the need for safe packaging and proper labeling. The requirements for packaging and labeling of goods, in particular potato starch in accordance with DSTU 4286: 2004, have been investigated. According to this normative document, samples of starch were checked in order to verify the correctness of the marking, to identify the necessary components and to find minor and unacceptable errors.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53304
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_341-350.pdf644.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.