Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53284
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛетута, Т. М.-
dc.contributor.authorЩербак, Т. А.-
dc.date.accessioned2024-05-21T09:12:45Z-
dc.date.available2024-05-21T09:12:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЩербак Т. А. Теплова обробка овочів та її вплив на формування якості готової продукції. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Летута Т. М. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 304-313.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53284-
dc.description.abstractДосліджено вплив теплової обробки на свіжі овочі та формування якості готовой продукції. Розглянуто види теплової обробки та зміни, що відбуваються з овочевою продукцію під час цих процесів. Визначено оптимальні умови для збереження корисних речовин під час тепловії обробки.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано влияние тепловой обработки на свежие овощи и формирование качества готовой продукции. Рассмотрены виды тепловой обработки и изменения, которые происходят с овощной продукцией во время этих процессов. Определены оптимальные условия для сохранения полезных веществ при тепловой обработке.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of thermal treatment is investigational on green goods and forming of quality of the prepared products. The types of thermal treatment and change, that take place from vegetable products during these processes, are considered. Optimal terms are set for maintenance of useful substances at thermal treatment.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.subjectовощиuk_UA
dc.subjectвитаминыuk_UA
dc.subjectтепловая обработкаuk_UA
dc.subjectvegetablesuk_UA
dc.subjectvitaminsuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.titleТеплова обробка овочів та її вплив на формування якості готової продукціїuk_UA
dc.title.alternativeТепловая обработка овощей и ее влияние на формирование качества готовой продукцииuk_UA
dc.title.alternativeInfluence heat treatment of vegetables and its on the formation of quality of finished productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_304-313.pdf196.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.