Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5325
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкоробогатова, Т.Н.-
dc.contributor.authorРябинина, А.В.-
dc.date.accessioned2022-08-21T15:02:30Z-
dc.date.available2022-08-21T15:02:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСкоробогатова Т.Н., Рябинина А.В. Кейтеринг как особая форма логистического управления в ресторанном хозяйстве. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 2. С. 171-178.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5325-
dc.description.abstractРассмотрена одна из прогрессивных технологий выездного ресторанного обслуживания – кейтеринг. Выявлены позитивы и негативы обслуживания потребителей ресторанных продуктов путем кейтеринга. В аспекте сервисной логистики проведен анализ основных характеристик кейтеринга как минилогистической сервисной системы.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to one of progressive technologies of off-site restaurant service — catering. Positives and negatives of consumers’ service of restaurant products via catering are revealed. In terms of service logistics the analysis of the main characteristics of catering as a minilogistic service system is carried out.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectлогистическое управлениеuk_UA
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectлогістичне управлінняuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectcateringuk_UA
dc.subjectlogistics managementuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleКейтеринг как особая форма логистического управления в ресторанном хозяйстве .uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2(18), Ч 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_2(2)__27.pdf269.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.