Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5322
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Жукова, Я. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-21T14:43:36Z | - |
dc.date.available | 2022-08-21T14:43:36Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Жукова Я. Ф. Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 211-220. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5322 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано нову технологію сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока із заміною молочної сировини у кількості 5% на концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Розглянуто підходи до оцінювання властивостей сирного продукту на основі вивчення його амінокислотного складу та фракційного складу білків. | uk_UA |
dc.description.abstract | A new technology for soft cheese products based on skimmed milk with raw milk substitute in an amount of 5% concentrate in peanut kernels and flour corn. The approaches to evaluating the properties of cheese product based on the study of its amino acid composition and fractional composition of proteins. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | технологія сирного продукту м’якого | uk_UA |
dc.subject | сухе знежирене молоко | uk_UA |
dc.subject | борошно кукурудзяне | uk_UA |
dc.subject | ядра арахісу | uk_UA |
dc.title | Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзяним | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_33.pdf | 268.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.