Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГорошанська, О. О.-
dc.contributor.authorЛисенко, Ю. Р.-
dc.date.accessioned2024-05-20T08:16:25Z-
dc.date.available2024-05-20T08:16:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛисенко Ю. Р. Фінансова стійкість підприємства: економічна суть і підходи до оцінювання. Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі: зб. наук. пр. здобувачів вищої освіти; наук. кер. Горошанська О. О. Харків: ХДУХТ, 2017. Вип. 1. С. 19-26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53197-
dc.description.abstractДосліджено поняття фінансової стійкості підприємства та узагальнено підходи до його трактування. Розглянуто застосування коефіцієнтного підходу для аналізу фінансової стійкості господарюючих суб’єктів. Ураховуючи недоліки існуючого переліку відносних показників фінансової стійкості підприємства та вимоги до них із точки зору ефективності оцінювання, обґрунтовано систему показників фінансової стійкості підприємства.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано понятие финансовой устойчивости предприятия и обобщены подходы к его трактовке. Рассмотрено применение коэффициентного подхода для анализа финансовой устойчивости хозяйствующих субъектов. Учитывая недостатки существующего перечня относительных показателей финансовой устойчивости предприятия и требования к ним с точки зрения эффективности оценки, обоснована система показателей финансовой устойчивости предприятия.uk_UA
dc.description.abstractThe concept of financial stability of the enterprise is studied and approaches to its interpretation are generalized in the research paper. The application of the approach for the analysis of financial stability of business entities is considered. The system of indice of financial stability of the enterprise is grounded with taking into account the disadvantages of the existing list of relative indice of financial stability of the enterprise and requirements to them in terms of evaluation efficiency.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectфінансова стійкість підприємстваuk_UA
dc.subjectфінансові коефіцієнтиuk_UA
dc.subjectвласний і залучений капіталuk_UA
dc.subjectфінансовий аналізuk_UA
dc.subjectфинансовая устойчивость предприятияuk_UA
dc.subjectфинансовые коэффициентыuk_UA
dc.subjectсобственный и заемный капиталuk_UA
dc.subjectфинансовый анализuk_UA
dc.subjectfinancial stability of the enterpriseuk_UA
dc.subjectfinancial coefficientsuk_UA
dc.subjectfixed and borrowed capitaluk_UA
dc.subjectfinancial analysisuk_UA
dc.titleФінансова стійкість підприємства: економічна суть і підходи до оцінюванняuk_UA
dc.title.alternativeФинансовая устойчивость предприятия: экономическая сущность и подходы к оценкеuk_UA
dc.title.alternativeFinancial stability of the enterprise: economic essence and approaches to the evaluationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiynyy_rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_1_19-26.pdf176.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.