Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5296
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Афукова, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Рудь, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-20T19:28:23Z | - |
dc.date.available | 2022-08-20T19:28:23Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Афукова Н. О., Рудь О. С. Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 177-182. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5296 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано організацію та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент та додатково залучити потенційних споживачів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Proposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м’ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | технічне оснащення виробництва | uk_UA |
dc.title | Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_27.pdf | 163.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.