Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52733
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorХаустова, Т. М.-
dc.contributor.authorДіхтярь, А. М.-
dc.date.accessioned2024-05-12T12:35:36Z-
dc.date.available2024-05-12T12:35:36Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationФедак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 61-62uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУправління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-62-63.pdf148.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.