Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52733
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федак, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Хаустова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-12T12:35:36Z | - |
dc.date.available | 2024-05-12T12:35:36Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Федак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 61-62 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-481-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-62-63.pdf | 148.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.