Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52721
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorЧеканов, М. А.-
dc.date.accessioned2024-05-12T12:12:41Z-
dc.date.available2024-05-12T12:12:41Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Пак А. О., Чеканов М. А. Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообміну. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 39-40uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52721-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообмінуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-40-41.pdf160.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.