Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52510
Title: Аналіз існуючих методів покращення споживних властивостей пряників
Authors: Матко, Б. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколова, Є. Б.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Матко Б. С. Аналіз існуючих методів покращення споживних властивостей пряників. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 122.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52510
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_122.pdf81.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.