Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52510
Title: | Аналіз існуючих методів покращення споживних властивостей пряників |
Authors: | Матко, Б. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Соколова, Є. Б. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Матко Б. С. Аналіз існуючих методів покращення споживних властивостей пряників. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 122. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52510 |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_122.pdf | 81.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.