Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52501
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТатар, Л. В.-
dc.contributor.authorЗбавитель, К. А.-
dc.date.accessioned2024-05-09T06:47:01Z-
dc.date.available2024-05-09T06:47:01Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗбавитель К. А. Безпечність та якість чайної продукції. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Татар Л. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 113.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52501-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleБезпечність та якість чайної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_113.pdf82.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.