Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52382
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКарпенко, З. П.-
dc.contributor.authorБагінська, А. О.-
dc.date.accessioned2024-05-08T07:51:21Z-
dc.date.available2024-05-08T07:51:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБагінська А. О. Сучасні напрями формування якості молочних продуктів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Карпенко З. П. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52382-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСучасні напрями формування якості молочних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_102.pdf81.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.