Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5233
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Лук’янова, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T15:07:32Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T15:07:32Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Лук’янова В. Г. Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 53-62. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5233 | - |
dc.description.abstract | Установлено закономірності та виявлено механізми впливу різних технологічних чинників (термообробки, заморожування, подрібнення) на збереження каротиноїдів, їх трансформацію у водорозчинну форму. Наведені результати використано під час розробки технологій каротиноїдних дрібнодисперсних рослинних добавок у формі порошків, паст, заморожених пюре. | uk_UA |
dc.description.abstract | Regularities and mechanisms of the effect found of various technological factors (heat treatment, freezing, due to grinding) on the preservation of carotenoids and their conversion into water-soluble form. These results are used to develop technologies carotenoid supplements in the form of fine powder, paste and puree for ice cream. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | заморожені пюре | uk_UA |
dc.subject | каротиноїди рослинних добавок | uk_UA |
dc.subject | трансформація каротиноїдів | uk_UA |
dc.title | Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_9.pdf | 401.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.