Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52317
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкобло, Т. С.-
dc.contributor.authorСидашснко, А. И.-
dc.contributor.authorПоздняков, Н. Г.-
dc.date.accessioned2024-05-07T12:21:52Z-
dc.date.available2024-05-07T12:21:52Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationСкобло Т. С., Сидашснко А. И., Поздняков Н. Г. Влияние исходной структуры на качество закаленного слоя гильзы цилиндра из низколегированного чугуна двигателя типа СМД. Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. Петра Василенка: зб. наук. пр. Харків: ХНТУСГ, 2005. Вип. 33: Технічний сервіс АПК, техніка та технології у с.-г. машинобудуванні. С. 8-10.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52317-
dc.description.abstractВлияние исходной структуры на качество закаленного слоя гильзы цилиндра из низколегированного чугуна двигателя типа СМД.uk_UA
dc.description.abstractВплив вихідної структури на якість загартованого шару гільзи циліндра з низьколегованого чавуна двигуна типу СМД.uk_UA
dc.description.abstractInfluence o f initial structure on quality o f the tempered layer o f a sleeve o f the cylinder from low alloyed pig iron o f the engine such as SMD.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 33-
dc.titleВлияние исходной структуры на качество закаленного слоя гильзы цилиндра из низколегированного чугуна двигателя типа СМДuk_UA
dc.title.alternativeВилив вихідної структури па якість загартованого шару гільзи циліндра з низьколегованого чавуна двигуна типу СМДuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of initial structure on quality of the tempered layer of the sleeve of the cylinder from low alloyed pig iron of the engine such as SMDuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skoblo_Visnyk_KHNTUSH_2005_33_8-10.pdf185.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.