Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51703
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМоргунова, Е. М.-
dc.contributor.authorМикулинич, М. Л.-
dc.date.accessioned2024-04-29T08:24:37Z-
dc.date.available2024-04-29T08:24:37Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМоргунова Е. М., Микулинич М. Л. Полисолодовые экстракты – природные антиоксиданты. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 155-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51703-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПолисолодовые экстракты – природные антиоксидантыuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_155-156.pdf215.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.