Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51658
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Носіченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Абрамова, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Какадій, Ю. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-26T12:31:57Z | - |
dc.date.available | 2024-04-26T12:31:57Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Носіченко Г. В., Абрамова Т. С., Какадій Ю. П. Натуральні вітамінізовані заморожені десерти для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягід. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 99-100. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51658 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Натуральні вітамінізовані заморожені десерти для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягід | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_99-100.pdf | 259.91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.