Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.contributor.authorПоложишникова, Л. О.-
dc.date.accessioned2024-04-25T14:25:52Z-
dc.date.available2024-04-25T14:25:52Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationРогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошна. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 15-16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51519-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_15-16.pdf216.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.