Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51519
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рогова, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Положишникова, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-25T14:25:52Z | - |
dc.date.available | 2024-04-25T14:25:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Рогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошна. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 15-16. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51519 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_15-16.pdf | 216.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.