Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorРубіна, В. В.-
dc.date.accessioned2024-04-12T15:53:00Z-
dc.date.available2024-04-12T15:53:00Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Обозна М. В., Рубіна В. В. Дослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якого. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 390-396.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50768-
dc.description.abstractДосліджений вплив рецептурних компонентів сирного продукту м'якого на зміну форм зв'язку вологи в ньому. Проаналізована залежність впливу концентрату ядра арахісу, борошна кукурудзяного та олії на зміну вологості продукту від тривалості його сушіння.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано влияние рецептурних компонентов сырного продукта мягкого на изменение форм связи влаги в нем. Проанализирована зависимость влияние концентрата ядра арахиса, муки кукурузной и масла на изменение влажности продукта от продолжительности его высушивания.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of traditional components of soft cheese product due to changes in the moisture in it. The dependence of the influence of concentrated peanut kernels. flour and corn oil on the change of humidity on the duration of its product drying.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103-
dc.titleДослідження впливу рецептурного складу на стан вологи сирного продукту м'якогоuk_UA
dc.title.alternativeИсследование влияния рецептурного состава на состояние влаги сырного продукта мягкогоuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the effect of the prescription for the state of moisture sirnogo product softuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_58.pdf276.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.