Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНосач, Л. Л.-
dc.contributor.authorВеличко, К. Ю.-
dc.contributor.authorСоловйова, Т. Р.-
dc.date.accessioned2024-04-05T05:41:17Z-
dc.date.available2024-04-05T05:41:17Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНосач Л. Л., Величко К. Ю., Соловйова Т. Р. Напрями підвищення конкурентоспроможності трудового потенціалу в Україні. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 3. С. 103-104.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50258-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНапрями підвищення конкурентоспроможності трудового потенціалу в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_3_103-104.pdf255.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.