Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5020
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T19:46:32Z | - |
dc.date.available | 2022-08-16T19:46:32Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Желєва Т. С. Актуальні проблеми технології галузі: методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 35 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5020 | - |
dc.description.abstract | Мета викладення дисципліни «Актуальні проблеми технології галузі» полягає у визначенні рівня розвитку м’ясопереробної промисловості в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок вирішення проблем підприємств галузі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | м'ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | продукція тваринництва | uk_UA |
dc.subject | технологія галузі | uk_UA |
dc.subject | м'ясопереробна промисловість | uk_UA |
dc.subject | стабілізація забарвлення | uk_UA |
dc.subject | консистенція | uk_UA |
dc.title | Актуальні проблеми технології галузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019.1_pos32.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.