Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50200
Title: Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Власова, Н. О.
Мелушова, І. Ю.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Власова Н. О., Мелушова І. Ю. Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 3. С. 69-70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50200
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_3_69-70.pdf177.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.