Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4986
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перепелиця, М. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T10:58:33Z | - |
dc.date.available | 2022-08-16T10:58:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 206-213. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4986 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів з прісного тіста. Проаналізовано вплив білково-жирової добавки та карагінану на такі показники якості прісного тіста як пластичність, еластичність, пружність, розкочуваність, розпливання кульки та маса клейковини та визначено їх раціональні співвідношення у тістовому напівфабрикаті. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье исследовано качество клейковины тестового полуфабриката для мучных кулинарных изделий из пресного теста. Проанализировано влияние белково-жировой добавки и карагинана на такие показатели теста как пластичность, эластичность, упругость, раскатывание, расплывание теста, масса клейковины и определены их оптимальные соотношения в тестовом полуфабрикате. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article investigated the quality of the gluten of the semi-finished dough for flour culinary products from unleavened dough. The influence of protein-fat additives and caraginan on such test parameters as plasticity, elasticity, firmness, rolling, spreading of the test, gluten mass is analyzed and their optimal ratios in the test semi-finished product are determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 | - |
dc.title | Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Качество клейковины тестовых полуфабрикатов для мучных кулинарных изделий | uk_UA |
dc.title.alternative | Quality of gluten of test semi-finished products for flour culinary products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.