Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49785
Title: | Обґрунтування параметрів удосконаленого змішувача інгредієнтів комбікормів |
Other Titles: | Обоснование параметров усовершенствованного смесителя ингредиентов комбикормов Justification parameters improved mixer ingredients feed |
Authors: | Піскун, В. І. Яценко, Ю. В. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Піскун В. І., Яценко Ю. В. Обґрунтування параметрів удосконаленого змішувача інгредієнтів комбікормів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 51-55. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144 |
Abstract: | Викладено результати обгрунтування параметрів удосконаленого змішувачів інгредієнтів комбікормів із спіральним робочим органом. Перевірка в умовах виробництва застосування удосконаленого змішувача з трьома додатковими лопатками показала, що при часі змішування 1 хв, обертах робочого валу змішування 37 об/хв. якість змішування склала 95%. Изложены результаты обоснования параметров усовершенствованного смесителя ингредиентов комбикормов со спиральным рабочим органом. Проверка в условиях производства применения усовершенствованного смесителя с тремя дополнительными лопатками показала, что при времени смешивания 1 мин, оборотах рабочего вала смесителя 37 об./мин качество смешивания составило 95%. The results of the study parameters improved fodder mixing ingredients volute working body. Checking in the application of the improved production conditions mixer with three additional blades shown chtopri 1 minute mixing time, the working speed of the mixer shaft 37. / Min mixing quality was 95%. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49785 |
Appears in Collections: | Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_144_2014_11.pdf | 248.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.