Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49785
Title: Обґрунтування параметрів удосконаленого змішувача інгредієнтів комбікормів
Other Titles: Обоснование параметров усовершенствованного смесителя ингредиентов комбикормов
Justification parameters improved mixer ingredients feed
Authors: Піскун, В. І.
Яценко, Ю. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Піскун В. І., Яценко Ю. В. Обґрунтування параметрів удосконаленого змішувача інгредієнтів комбікормів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 51-55.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144
Abstract: Викладено результати обгрунтування параметрів удосконаленого змішувачів інгредієнтів комбікормів із спіральним робочим органом. Перевірка в умовах виробництва застосування удосконаленого змішувача з трьома додатковими лопатками показала, що при часі змішування 1 хв, обертах робочого валу змішування 37 об/хв. якість змішування склала 95%.
Изложены результаты обоснования параметров усовершенствованного смесителя ингредиентов комбикормов со спиральным рабочим органом. Проверка в условиях производства применения усовершенствованного смесителя с тремя дополнительными лопатками показала, что при времени смешивания 1 мин, оборотах рабочего вала смесителя 37 об./мин качество смешивания составило 95%.
The results of the study parameters improved fodder mixing ingredients volute working body. Checking in the application of the improved production conditions mixer with three additional blades shown chtopri 1 minute mixing time, the working speed of the mixer shaft 37. / Min mixing quality was 95%.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49785
Appears in Collections:Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_144_2014_11.pdf248.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.