Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49533
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Скриннік, В. І. | - |
dc.contributor.author | Сопронюк, Данило Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-25T10:09:52Z | - |
dc.date.available | 2024-03-25T10:09:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сопронюк Д. І. Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконалення: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49533 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є діяльність закладу гостинності «GUEST HOUSE» Предметом кваліфікаційної роботи теоретичні та методологічні аспекти кадрового забезпечення в готельному підприємстві «GUEST HOUSE». Метою кваліфікаційної роботи є поглиблене вивчення та аналіз інструментів формування кадрового забезпечення, розроблення рекомендацій по вдосконаленню організації кадрової роботи в готельному підприємстві «GUEST HOUSE». | uk_UA |
dc.description.abstract | The object of the study is the activity of the hospitality establishment "GUEST HOUSE" The subject of the qualification work is theoretical and methodological aspects of personnel support in the hotel enterprise "GUEST HOUSE". The purpose of the qualification work is an in-depth study and analysis of tools for the formation of personnel support, development of recommendations for improving the organization of personnel work in the hotel enterprise "GUEST HOUSE" | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
dc.subject | кадрове забезпечення | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | сфера гостинності | uk_UA |
dc.subject | hotel management | uk_UA |
dc.subject | human resources | uk_UA |
dc.subject | management | uk_UA |
dc.subject | hospitality | uk_UA |
dc.title | Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконалення | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of personnel work at an enterprise in the field of hospitality and ways to improve it | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет | - |
dc.contributor.affiliation | Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи | - |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_M_241-22m-01_Sopronyuk_D_I.pdf Restricted Access | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.