Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49330
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОгурцов, Євген Миколайович-
dc.contributor.authorМіхєєв, Валентин Григорович-
dc.contributor.authorПетров, Вадим Миколайович-
dc.contributor.authorСтанкевич, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКабанець, Віталій Вікторович-
dc.date.accessioned2024-03-20T07:58:54Z-
dc.date.available2024-03-20T07:58:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОгурцов Є. М., Міхєєв В. Г., Петров В. М., Станкевич С. В., Кабанець В. В. Інноваційні технології в кормовиробництві: навч. посіб. Житомир: Видавництво «Рута», 2024. 572 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-581-614-1-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49330-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні основи планування та організації виробництва кормів у сільськогосподарських підприємствах. Проаналізовано типи і норми годівлі тварин і птиці. Опрацьовано управління заготівлею, транспортуванням і зберіганням кормів. Проаналізовано проблеми інтенсифікації кормовиробництва. Викладено дані з біології та екології багаторічних трав, наведено характеристику основних типів сіножатей і пасовищ, їх класифікацію та розподіл за природними зонами України. Запропоновано характеристику основних видів багаторічних, злакових, бобових, осокових трав, різнотрав’я, а також шкідливих і отруйних рослин. Висвітлено питання створення і раціонального використання пасовищ та сіножатей. Представлено інноваційні технології виробництва, заготівлі, зберігання та оцінки кормів. Приділено увагу насінництву кормових рослин. Обґрунтовано природоохоронну та ресурсоощадну роль лучного кормовиробництва. Призначено для здобувачів аграрних закладів вищої освіти ІІ– IV рівнів акредитації за спеціальністю 201 «Агрономія», а також спеціалістів сільського господарства, фермерів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherЖитомир: Видавництво «Рута»uk_UA
dc.titleІнноваційні технології в кормовиробництві: навч. посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_tekhnolohiyi_kormovyrobnytstvi_24.pdf18.83 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.