Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4897
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шигимага, В. А. | - |
dc.contributor.author | Файзуллин, Р. А. | - |
dc.contributor.author | Михеев, Ю. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-15T10:03:38Z | - |
dc.date.available | 2022-08-15T10:03:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Шигимага В. А., Файзуллин Р. А., Михеев Ю. Р. Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 209 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2020. С. 110-112. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 7987-0176 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 209 | - |
dc.title | Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 209: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37.pdf | 303.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.