Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4897
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШигимага, В. А.-
dc.contributor.authorФайзуллин, Р. А.-
dc.contributor.authorМихеев, Ю. Р.-
dc.date.accessioned2022-08-15T10:03:38Z-
dc.date.available2022-08-15T10:03:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШигимага В. А., Файзуллин Р. А., Михеев Ю. Р. Автоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pH. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 209 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2020. С. 110-112.uk_UA
dc.identifier.issn7987-0176-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4897-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 209-
dc.titleАвтоматизированная оценка качества мяса свиней по скорости падения pHuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 209: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37.pdf303.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.