Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48943
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorПіддубний, В. В.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.contributor.authorШтих, С. В.-
dc.date.accessioned2024-03-12T12:11:14Z-
dc.date.available2024-03-12T12:11:14Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Піддубний В. В., Бабіч А. О., Штих С. В. Кріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 453-454.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48943-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_453-454.pdf176.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.