Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48943
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Піддубний, В. В. | - |
dc.contributor.author | Бабіч, А. О. | - |
dc.contributor.author | Штих, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T12:11:14Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T12:11:14Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Бабіч А. О., Штих С. В. Кріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 453-454. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48943 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Кріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_453-454.pdf | 176.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.