Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4893
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нагаєв, Віктор Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-15T09:50:01Z | - |
dc.date.available | 2022-08-15T09:50:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Нагаєв В. М. Вступ до фаху та академічна доброчесність: методичні вказівки до проведення навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання, спеціальності 242 «Туризм». Харк. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка; Харків : б. в., 2021. 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4893 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до проведення навчальної практики «Вступ до фаху та академічна доброчесність» розроблені у відповідності з навчальною програмою підготовки фахівців спеціальності 242 «Туризм». Видання містить інформацію для засвоєння основних понять та категорій вищої освіти, набуття первісних знань та початкових умінь з організації самостійної роботи студентів, планування навчально-дослідної діяльності, закріплення практичних навичок роботи з інформаційними ресурсами та активної участі у суспільному житті університету. За тематикою навчальної практики запропоновано індивідуальні навчально-дослідні завдання у формі есе для розвитку творчих здібностей, контрольні питання, короткий перелік базових понять. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання, спеціальності 242 «Туризм». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків | uk_UA |
dc.title | Вступ до фаху та академічна доброчесність | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_goodness_21_242.pdf | 872.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.