Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48833
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T08:46:24Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T08:46:24Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Червоний В. М. Експериментальне дослідження впливу характеристик ультразвукових хвиль на зміну температури жирової сировини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 367-368. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48833 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Експериментальне дослідження впливу характеристик ультразвукових хвиль на зміну температури жирової сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_367-368.pdf | 164.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.