Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48734
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавіцьаа, С. І.-
dc.date.accessioned2024-03-07T16:35:52Z-
dc.date.available2024-03-07T16:35:52Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСавіцька С. І. Державна підтримка як необхідна умова підвищення економічної ефективності виробництва ячменю та його конкурентоспроможності. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48734-
dc.description.abstractРозглянуто особливості формування та обсяги державної підтримки розвитку зерновиробництва, зокрема виробництва ячменю.uk_UA
dc.description.abstractForming features and volumes of state support of development of zernovirobnictva are considered, in particular productions of barley.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97-
dc.titleДержавна підтримка як необхідна умова підвищення економічної ефективності виробництва ячменю та його конкурентоспроможностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 97: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_97_2010_40.pdf114.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.