Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48729
Назва: Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку
Автори: Рудич, О. О.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Рудич О. О. Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Короткий огляд (реферат): Досліджено проблеми та визначено поняття конкурентоспроможності продукції. Встановлено і обгрунтовано ключові чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса та м'ясних продуктів на ринку в сучасних умовах.
Research problems and defined the concept of competitive products. Established and proved the key factors of competitiveness of meat and meat products on the market under current conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48729
Розташовується у зібраннях:Випуск 97: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_97_2010_39.pdf111.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.