Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48729
Назва: | Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку |
Автори: | Рудич, О. О. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Рудич О. О. Чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса і м'ясних продуктів на ринку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97 |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено проблеми та визначено поняття конкурентоспроможності продукції. Встановлено і обгрунтовано ключові чинники забезпечення конкурентоспроможності м'яса та м'ясних продуктів на ринку в сучасних умовах. Research problems and defined the concept of competitive products. Established and proved the key factors of competitiveness of meat and meat products on the market under current conditions. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48729 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 97: Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_97_2010_39.pdf | 111.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.