Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48576
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовікова, В. Є.-
dc.contributor.authorПономарьова, М. С.-
dc.contributor.authorЗолотарьова, С. А.-
dc.date.accessioned2024-03-04T10:44:33Z-
dc.date.available2024-03-04T10:44:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЕмоційний інтелект: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спеціальність 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) форми навчання; упоряд. В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 32 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48576-
dc.description.abstractКурс «Емоційний інтелект» – це один з пріоритетних векторів основних спеціальних навчальних дисциплін, що вивчає теоретико-методологічні підходи до розуміння категорії інтелекту і співвідношення понять IQ і EQ. сприяє формуванню профіля фахівця професійної освіти. Мета дисципліни – формування у студентів комплексу професійних знань з теоретичних основ емоційного інтелекту; усвідомлення парадигми освіти та педагогіки і його понять; з’ясування сутності емоційного інтелекту, характеристики структури емоційного інтелекту, вивчити типологію емоційної компетентності механізмом розвитку професійної ідентичності особистості психолого-педагогічні особливості моделювання професійної компетентності студентів у процесі професійного становлення, провести аналіз теоретико-методологічних підходів до розуміння категорії інтелекту через призму даних підходів феномен емоційного інтелектуuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЕмоційний інтелект: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_EMOTSIYNYY INTELEKT_015_24.pdf305.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.