Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48525
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Симакова, И. В. | - |
dc.contributor.author | Носова, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-04T07:28:47Z | - |
dc.date.available | 2024-03-04T07:28:47Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Симакова И. В., Носова А. С. Оценка показателей безопасности фритюрных жиров и обжариваемых в них продуктов в ходе эксперимента на животных. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 229-230. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48525 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Оценка показателей безопасности фритюрных жиров и обжариваемых в них продуктов в ходе эксперимента на животных | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_229-230.pdf | 162.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.