Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48492
Title: | Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів |
Other Titles: | Использование овощных пюре для создания кондитерских гелеобразных отделочных полуфабрикатов Use of vegetable puree for the establishment of finishing products confectionery gel |
Authors: | Камбулова, Ю. В. Сильчук, Т. А. Свідерко, О. В. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Камбулова Ю. В., Сильчук Т. А., Свідерко О. В. Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 242-253. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Abstract: | Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і використанням в якості структуроутворювача кукурудзяного крохмалю, модифікованого кислотою Проведено комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного тюре с использованием в качестве структурообразователя кукурузного модифицированного крохмала. Conducted series of studies on improving the technology of confectionery semi-finishing on the basis of hydrolyzed vegetable puree to use as a builder of corn starch-modified. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48492 |
Appears in Collections: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_35.pdf | 574.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.