Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48479
Title: | Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов |
Other Titles: | Обгрунтування раціональних физико-механических властивостей пастоподібних концентратів Rational basis of physical and mechanical properties of concentrates spread |
Authors: | Маяк, В. И. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. Смилык, М. М. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Маяк В. И., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Смилык М. М. Обоснование рациональных физико-математических свойств пастообразных концентратов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 150-155. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Abstract: | B результате проведенных исследований, определено рациональное значение процентного содержания сухих веществ пастообразных концентратов напитков (ПКН), необходимое при разработке ресурсосберегающего способа производства и составлении рецептур. В результаті проведених досліджень, визначено раціональне значення відсоткового змісту сухих речовин пастоподібних концентратів напоїв, необхідне при розробці ресурсозберігаючого способу виробництва і складанні рецептур. In this research, a rational value of the percentage of dry matter paste concentratesbeverages, necessary for the development of resource- efficient method of production and preparation of recipes. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48479 |
Appears in Collections: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_22.pdf | 348.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.