Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48380
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пасемко, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Філатов, В. П. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-29T10:58:36Z | - |
dc.date.available | 2024-02-29T10:58:36Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пасемко Г. П., Філатов В. П., Шевченко С. В. Методика побудови економіко-математичної моделі економічної діяльності сільськогосподарських підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 104 «Економічні науки». 2010. С. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48380 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано вибір статистичної моделі для проведення аналізу та прогнозу економічної діяльності сільськогосподарських підприємтв (вибір джерел інформації та її первинний аналіз, можливість зменшення розмірності та підвищення адекватності моделі, визначення її типу). | uk_UA |
dc.description.abstract | Grounded choice of statistical model for the lead through of analysis and prognosis of economic activity of agricultural enterprises (choice of information generators and it primary analysis, possibility of diminishing of dimension and increase of adequacy of model, determination of it to the type). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 104 | - |
dc.title | Методика побудови економіко-математичної моделі економічної діяльності сільськогосподарських підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск104: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_104_2010_43.pdf | 127.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.