Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48374
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Юр’єва, О. О. | - |
dc.contributor.author | Наконечна, Ю. Г. | - |
dc.contributor.author | Лосєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-29T10:51:29Z | - |
dc.date.available | 2024-02-29T10:51:29Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О., Наконечна Ю. Г., Лосєва С. М. Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів із використанням процесів механодеструкції та кріодеструкції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 193-195. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48374 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів із використанням процесів механодеструкції та кріодеструкції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_193-195.pdf | 186.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.