Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48368
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКострова, К. В.-
dc.contributor.authorЛук’янова, В. Г.-
dc.date.accessioned2024-02-29T10:44:36Z-
dc.date.available2024-02-29T10:44:36Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Кострова К. В., Лук’янова В. Г. Нові види соусів-діпів на основі дрібнодисперного пюре з квасолі. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 181-183.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48368-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНові види соусів-діпів на основі дрібнодисперного пюре з квасоліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_181-183.pdf166.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.