Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48347
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарская, В. В.-
dc.contributor.authorЛазаренко, Е. И.-
dc.contributor.authorЛосева, С. М.-
dc.contributor.authorЮрьева, О. А.-
dc.contributor.authorХоменко, А. В.-
dc.date.accessioned2024-02-29T09:06:25Z-
dc.date.available2024-02-29T09:06:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарская В. В., Лазаренко Е. И., Лосева С. М., Юрьева О. А., Хоменко А. В. Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассанов. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 161-163.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48347-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleИнновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассановuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_161-163.pdf176.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.