Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48347
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарская, В. В. | - |
dc.contributor.author | Лазаренко, Е. И. | - |
dc.contributor.author | Лосева, С. М. | - |
dc.contributor.author | Юрьева, О. А. | - |
dc.contributor.author | Хоменко, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-29T09:06:25Z | - |
dc.date.available | 2024-02-29T09:06:25Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Лазаренко Е. И., Лосева С. М., Юрьева О. А., Хоменко А. В. Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассанов. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 161-163. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48347 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассанов | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_161-163.pdf | 176.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.